Nyheter

Ord er ikke nok – ikke denne gang

[trx_image url=»https://usercontent.one/wp/www.nordmorslista.no/wp-content/uploads/2017/02/Terje-Hals.jpg»  title=»Terje Hals
» align=»left» shape=»square» width=»300″]

Jeg sitter her og ser på regndråper som renner nedover vindusglasset i strie strømmer. Tårer for Nordmøre.
Alt skulle skje – nå. Kommuner skulle slå seg sammen. Regioner mente Sanner var veien å gå. Meland tok over, og kranglet med Finnmark og «Viken» så fillene føyk.
Sammen med Rogaland og Nordland, skulle M&R få bestå etter at regionene var tegnet inn i Norgeskartet. Fylkesordføreren var umåtelig glad for at dette ble resultatet. Og det etter at Nordmøre de siste ti årene, langsomt men sikkert, er blitt ribbet for alle funksjoner. Først gikk røntgenlege hjemlene til Molde. Deretter bløtdelskirurgien. Samtidig nektet de å tilbakeføre en hjemmel for urolog til KsU. Dermed mistet vi to dyktige leger. De dro til Kongsvinger og A-Hus. Deretter tok man en liten pause.Så kom SNR plassert på Hjelset. Torgeir Dahl manet til samarbeid. Men så kom Politireformen. Vi ville gjerne ha vår politimester, men nei Torgeir Dahl sørget for at den kom til Ålesund. Fjerne Biltilsynet ville man også. NAV- funksjoner skulle flyttes. Jordskifteretten skulle fjernes fra Surnadal.
På nytt skulle spesialisthelsetjenesten til pers. Føden og Aure Rehab. Vekk, skulle de. Vedtak om utsettelse for sistnevnte, men vi vet hvordan det vil gå til slutt. Styreformannen venter på «en lokal grunder». Jomenn sa jeg smør!
Fødeberedskapen på Nordmøre er nå en enkelt jordmor med en rød bag, og altfor lite fritid til å ta seg av alle kvinnene.
Nå må det handles, og det fort. Ord er ikke nok.Rikspolitikere er på banen. De må utnyttes. Høie må ned på kne, og si unnskyld til Nordmøre!

 

Nordmørslista mener:

[trx_gap]

[vc_row][vc_column][vc_basic_grid max_items=»120″ style=»load-more» items_per_page=»3″ item=»2951″ grid_id=»vc_gid:1437332511166-e72dc7c84d707d1cc7dbf50269b56d56-0″][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column]

[trx_gap]

Se også