Nyheter

Innlegg av Per Helge Pedersen

Per Helge Pedersen

[trx_image url=»https://usercontent.one/wp/www.nordmorslista.no/wp-content/uploads/2015/08/Per-Helge-Pedersen.jpg» title=»Per Helge Pedersen» align=»left» shape=»square» width=»200″]Nordmørslista er noe av det viktigste som har skjedd på Nordmøre i forhold til fylkestingsvalget noen gang. Nordmørslista har et godt program og det er mange ærlige, flinke og engasjerte personer på lista. Jeg er overbevist om at Nordmørslista vil gjøre det meget bra, og jeg tror at det er store muligheter for at Nordmørslista kan komme på vippen. Vi kan oppleve at det blir et valgskred på Nordmøre som kan vekke gjenklang over hele landet. I årevis er nordmøringene blitt hesjet med av de etablerte partiene i Møre og Romsdal fylkeskommune. Det vil ikke forundre meg et sekund om at mange representanter som står på andre lister til kommunevalget, vil bruke Nordmørslista til fylkestingsvalget. Bruker man Nordmørslista kan vi oppleve å få større gjennomslag enn det nordmørsrepresentant på de etablerte fylkespartilistene noen gang har fått til. Vi er alle nordmøringer – om vi bor i byen, om vi bor i distriktskommunene eller om vi bor på helt andre kanter av landet eller ute i den store verden betyr ingen ting. En gang nordmøring alltid nordmøring. Vi er alle nordmøringer og det er vi stolte av.

Se også