[trx_image url=»https://usercontent.one/wp/www.nordmorslista.no/wp-content/uploads/2019/07/Stig-ved-Piren-NYTT.jpg»  title=»Stig Anders Ohrvik
» align=»left» shape=»square» width=»300″]

Tåler vi flere gladnyheter nå? Det er bare dager siden Sylvi Listhaug kom med gladnyheten om at det skal etableres eldreombud i Ålesund, og så kommer sannelig Jan Tore Sanner med nyheten om at det nye barnehagetilsynet skal legges til Molde. Samtidig er Monica Mæland i Kristiansund for å berolige oss trauste nordmøringer med at nye statlige arbeidsplasser skal fordeles bedre. Og Listhaug forsikrer om at det kommer nye muligheter i Kristiansund.

Joda. Vi synes vi så det.

«Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me» er det noe som heter.

Vi bør være skamfulle så det holder på Nordmøre om det er noe i det. Men jammen tror jeg det begynner å gå opp for oss også, at nei, det blir faktisk ikke vår tur ved å sitte pent og logre med halen og vente på tur.

Det heter seg at optimisten sier at glasset er halvfullt, og pessimisten sier at glasset er halvtomt. Men om glasset er halvfullt eller om det er halvtomt er bare avhengig av om glasset er i ferd med å fylles opp, eller om glasset er i ferd med å bli tomt.

Regjeringen har gjort det de kan for å tømme glasset.

Vi skal fylle det igjen. Men skal vi få til det må vi slutte å la oss lure. Et bra sted å starte er å bruke stemmeretten. Oppsøk stemmelokalet mandag 9. september. Bruk stemmeretten. Og stem på noen som vil deg vel.

Godt valg!

 

 

[trx_gap]

[vc_row][vc_column][vc_basic_grid max_items=»120″ style=»load-more» items_per_page=»3″ item=»2951″ grid_id=»vc_gid:1437332511166-e72dc7c84d707d1cc7dbf50269b56d56-0″][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column]

[trx_gap]

Se også