[vc_row][vc_column][trx_title type=»2″][vc_column_text]Elisabeth Jørgenvåg
[/vc_column_text][/trx_title][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][trx_title type=»3″][vc_column_text]Aure
[/vc_column_text][/trx_title][/vc_column][/vc_row]

[vc_row]
[vc_column width=»1/3″][trx_column_item][trx_image spec_style=»styled» url=»https://usercontent.one/wp/www.nordmorslista.no/wp-content/uploads/2015/07/Elisabeth-Jørgenvåg.jpg» shape=»square» ][/trx_column_item][/vc_column]

[vc_column width=»1/3″][vc_column_text]
Elisabeth er Nordmørslistas gruppeleder på Fylkestinget. Elisabeth er medlem av samferdselsutvalget og samarbeidsforum for samferdsel i Midt-Norge. Hun er også varamedlem i fylkesutvalget, eldrerådet, plannemd for samferdselsutbygging, fylkestrafikktryggingsutvalget, eldrerådet, rådet for likestilling og funksjonshemmede og  Reiseliv Møre og Romsdal.

Elisabeth er 49 år gammel, har samboer og en sønn, og er bosatt på Tustna. Hun flyttet hjem til Nordmøre i 1997 etter 13 år i Oslo. Hun har lederutdannelse fra BI, er utdannet sykepleier og jordmor, og ble kåret til Årets jordmor i 2009. Elisabeth er både kommunejordmor i Aure, beredskapsjordmor for Smøla, Aure og Halsa, og er jordmor ved fødeavdelingen i Kristiansund.

Hun er partipolitisk uavhengig, samfunnsengasjert og har stått på barrikadene i en årrekke lokalt på Nordmøre. Hun er spesielt opptatt av trygghet for gravide,  fødende og den nybakte familien. På fylkestinget blir trygghet og omsorg for Nordmøres befolkning et viktig fokus for Elisabeth.

[/vc_column_text][/vc_column]

[vc_column width=»1/3″][vc_column_text]

Vi vil være talerør for Nordmøres befolkning. Nordmøringene skal ha like rettigheter og like gode tilbud som andre deler av fylket. Trygghet og likeverdige offentlige tjenester skal være en selvfølge. Din stemme avgjør – land og by – sammen er vi sterkere!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[vc_empty_space height=»50px»]