Helse Valg 2017

Stem på sykehuset – det er ditt valg!

[trx_image url=»https://www.nordmorslista.no/wp-content/uploads/2015/07/Per-Martin-Kjønnø.jpg»  title=»Per Martin Kjønnø
» align=»left» shape=»square» width=»200″]

Årets valg er et skjebnevalg for oss på Nordmøre. Finnes det virkelige noe viktigere på Nordmøre, enn å beholde et fullverdig sykehus med akutt, føde og barneavdeling?

Det som er helt klart er at en stemme til Høyre, Frp, Arbeiderpartiet, Senterpartiet, Venstre og SV er en stemme for nedlegging av Kristiansund sykehus. Om det er Solberg, Støre eller Slagsvold Vedum som legger ned sykehuset spiller for så vidt ingen rolle.

En stemme til disse partiene er fullstendig bortkastet for Nordmøres befolkning.

Sykehuset legges ned og nesten 60 000 Nordmøringer mister sin trygghet for akutt hjelp når tiden er knapp og for likeverdig helsetjenester.

Torsdag fikk vi et forvarsel og en brutal påminnelse om hva som vil skje etter valget.
Politiets lønns- og regnskapssenter med 50 kompetansearbeidsplasser ble den 23. juni ble vedtatt flyttet fra Kristiansund. Dette rammer 50 familier, som har flyttet, sagt opp sine gode jobber og basert seg på en fremtid i Kristiansund.
Har justispolitiske talskvinne Jenny Klinge i Senterpartiet og Arbeiderpartiets 1. kandidat i M&R Else May Botten visst eller burde visst om nedleggelsen ?
De har bare ikke sagt det til oss. Før valget!

Hvor har de forresten vært under valgkampen? Ikke i Kristiansund og på Nordmøre i alle fall.

Skal vi stemme på noen som totalt overser Nordmøre og Nordmøres interesser?

– og det kommer mer!

Vi har sett hvordan de før sommeren parkerte kommunereformen, regionreformen og sykehussaken.

Foreløpig ja – til etter valget!

Så derfor kjære velgere, i år har gjelder Stortingsvalget viktigere ting, enn den tradisjonelle tenkingen rundt ideologi, lovnader om skattelette og de andre sakene som skiller blokkene i politikken.

Det er nå du kan stemme frem Steinar Wiik Sørvik fra Nordmørslista. Han fremstår nå som den kandidaten som kan balansere Mørebenken, sette fokus på utfordringer vi har her på Nordmøre og få sakene gjennomført.

Velger du å stemme tradisjonelt på de etablerte partiene vil råkjøret mot Nordmøres befolkning fortsette. I november skal finansieringen av fellessykehuset vedtas. Uten Nordmørslista på Mørebenken, så blir dette vedtatt og sykehuset blir nedlagt for all fremtid.

11. september er det du som velger som har din eneste sjanse til å si fra med din stemme hvilken fremtid vi skal ha på Nordmøre. Glem partipolitikken.

Hva du velger å stemme er ditt ansvar nå. Ved dette valget skal vi legge all partitilhørighet til side og stemme taktisk.
Stem på deg selv, Stem på en fremtid for deg og din familie, Stem på Nordmøre.

Lån oss din stemme – Stem Nordmørslista.

Du vil kanskje også like...