Nyheter Valg 2017

Nordmøre forblir en salderingspost

 

[trx_image url=»https://www.nordmorslista.no/wp-content/uploads/2017/05/Steinar-Wiik-Sørvik-7.jpg»  title=»Steinar Wiik Sørvik
» align=»left» shape=»square» width=»200″]

Når regjeringspartiene Høyre og Fremskrittspartiet ved Justisdepartementet nå i dag beslutter å flytte de resterende arbeidsoppgavene ved Politiets Lønns- og regnskapssenter ut av Kristiansund, er det et nytt slag i ansiktet til Nordmøres befolkning.

Det er vel også grunn til å tro at dette vedtaket ikke var ment for offentliggjøring av regjeringspartiene før valget nå kommende mandag, slik vi har sett eksempler på tidligere.

Ikke minst må det være et stygt slag i ansiktet til regjeringsstøtte Venstre og deres Pål Farstad, som kjempet for å få lagt disse arbeidsplassene hit til Kristiansund. Delvis som en erstatning for det sykehuset de samme partiene har foreslått nedlagt på Nordmøre.

De 50 ansatte vil riktignok få tilbud om å beholde stillingene sine virker det som i henhold til beslutningen. Men ikke i Kristiansund. Det mener vi i Nordmørslista ikke er en god beslutning, til og med å regne som en skandaløs beslutning.

Vi i Nordmørslista vil kjempe imot denne beslutningen. Politiets lønns- og regnskapssenter på Nordmøre må videreutvikles – ikke svekkes. Nordmørslista har også foreslått en statlig tiltakspakke for Nordmøre. Da er ikke det rette tiltaket igjen å flytte de få statlige arbeidsoppgavene vi har fått tildelt ut av Nordmøre.

Du vil kanskje også like...