[trx_image url=»»  title=»Eivin Stensø
» align=»left» shape=»square» width=»200″]

Stolt over de vakre fjorder og fjell. Over den vakre kysten og den friske lufta. Stolt over at folk står på for sykehuset, mens de politikerne man har valgt til å representere seg står i kø for å vende det ryggen. Stolt over det hjertet, samholdet og det brennende engasjementet folk har vist mot alle odds i en meget vanskelig tid. Stolt over at folk ikke finner seg i å bli overkjørt. Stolt over folk som engasjerer seg i flyplass og fergeproblematikk. Stolt over at folk har våknet opp og begynt å kjenne sine røtter. Stolt over den kjærligheten for vårt vakre og urgamle Nordmøre, uansett standpunkt til regiontilhørighet. Stolt over at folk vil stå på egne ben og se i mot en ny fremtid. Stolt over at vi i det hele tatt våger å ta diskuskjonen.

Så vær stolt nordmøring. Det har du ærlig fortjent.

Vennlig hilsen Eivin Stensø, Nordmørslista

Du vil kanskje også like...