Alle saker Kandidatene Nyheter Valg 2017

Nordmørslista med valgkamplokale i Kristiansund

PRESSEMELDING

Nordmørslista med valgkamplokale i Kristiansund

Nordmørslista innvier sine nye lokaler i gågata i Kristiansund lørdag 1. april kl 12:00. Lokalene skal være betjent på dagtid, i første omgang frem til stortingsvalget 11. september 2017.
– Det er en veldig god symbolikk for oss i at vi kan være til stede i hjertet av Nordmørsbyen frem til valget, sier Nordmørslistas andrekandidat Linda Jorunn Sandnes.

–Vi skal ikke utøve politikk ovenfra og ned, men være tilgjengelig for folk. Vi skal møte folket på gateplan!

Dette blir vår base i hverdagen, hvor folk kan stikke innom når som helst for en prat og en diskusjon. Vi har veldig bra oppslutning på ytre Nordmøre. Det å miste sykehuset er en reell frykt som griper inn i folks hverdag. Folk har behov for å føle seg trygge, hver dag.

I tillegg skal vi rundt på hele Nordmøre og snakke med folk der de bor.

– På Indre Nordmøre er det viktig å ta opp utfordringer på samferdsel, supplerer tredjekandidat Stig Ohrvik.

– Vi er svært bevisst på at FV 65 trenger betydelig oppgradering. I tillegg er vi redd for at Todalsfjordprosjektet er mange tiår unna å bli finansiert som fylkesveiprosjekt i Møre og Romsdal. Nordøyvegen tar alt som er av midler i mange år fremover, i tillegg til at mange politikere på fylket truer med å bryte avtalen om Todalsfjordprosjektet på andreplass.

Vi mener at FV 65 må tilbakeføres til staten, og som viktig stamvei mellom Trøndelag og Møre og Romsdal må både staten og fylkene inn med finansiering. Og det uavhengig av fylkestilhørighet.

– Vi støtter de kommunene som vil til Trøndelag. Samtidig må vi ha gode løsninger for hele Nordmøre uansett, avslutter Ohrvik.

Nordmørslistas førstekandidat Steinar Wiik Sørvik sier at nominasjonsprosessen frem mot stortingsvalget 2017 er en viktig foranledning for at Nordmørslista stiller til valg.

– De etablerte partienes nominasjoner vitner om manglende fokus på saker som vi på Nordmøre er opptatt av. Både i saker i tilknytning til region og sykehus, er det ingen på mørebenken i dag som er tydelige forkjempere for saker som har betydning for Nordmøre. Nominasjonene viser at dette heller ikke i neste stortingsperiode blir annerledes ved å stemme på de etablerte politiske partiene.

– Tydelige nordmørsstemmer er fraværende. Alle de tapte slagene Nordmøre har blitt påført de siste årene viser at det er behov for at Nordmøre har sin egen stemme på stortinget.

Fra lørdag er det altså mulig å treffe Nordmørslista i egne lokaler i gågata i Kristiansund.

Du vil kanskje også like...