[trx_image url=»https://www.nordmorslista.no/wp-content/uploads/2015/07/Anne-Grethe-Holmen.jpg» title=»Anne Grethe Holmen
15. kandidat» align=»left» shape=»square» width=»200″]

Mandagens lesing i TK var oppmuntrende for oss som er glad i Nordmørslista!

Folk har skjønt hva lista vil oppnå, og at så mange er enig i det, er flott. Ut fra ingenting, bare med engasjerte menneskers brennende ønske om å gjøre en skikkelig innsats for hele Nordmøre, så Nordmørslista dagens lys i vår. At folk fra hele Nordmøre ringte og ville være med, var beviset på at lista trengtes, og skaffet dermed listekandidater i massevis. Hadde de etablerte partiene gjort den jobben folk flest her på Nordmøre ville at de skulle gjøre, har ikke denne lista vært til.  Ethvert parti får gå inn i seg selv og finne ut hvorfor Nordmørslista er blitt så godt mottatt av nordmøringene. De kan vel umulig være fornøyd med den jobben de har gjort for oss?

Nå er altså Nordmørslista her for første gang, og den har kun ett mål: Å få inn flest mulig nordmøringer for å kjempe frem saker til beste for hele Nordmøre i Fylkestinget! Det har vært mangelvare tidligere.

Husk at i år er det å stemme til Fylkestingsvalget særdeles viktig, det er NÅ vi har sjansen til å få vår rettmessige og rettferdige andel av sakene som angår Nordmøre, uten å få slengt i oss at vi er så små at munnene til sunnmøringer og romsdalinger må mettes før vi får en eneste bit!

NÅ GJELDER DET! Stem frem nordmøringer på Nordmørslista til Fylkestinget!

Du vil kanskje også like...