VALG 2019 – Nå trenger vi din signatur igjen!

Stig Anders Ohrvik og Elisabeth Jørgenvåg

Stig Anders Ohrvik og Elisabeth Jørgenvåg

Nordmørslista har nå valglistene klare for Kristiansund og for Møre og Romsdal i 2019. Men siden vi ikke er et registrert parti, må vi igjen be om at alle våre velgere og støttespillere signerer på at Nordmørslista skal få stille til valg. Denne gangen trenger vi både at innbyggere i Kristiansund signerer på at Nordmørslista skal få stille til valg i Kristiansund, og at innbyggere i Møre og Romsdal signerer på at Nordmørslista skal få stille til valg i Møre og Romsdal.

Vi kommer til å være aktive ute blant folk noen lørdager fremover for å samle inn underskrifter, men alle som vil bidra med å hente inn underskrifter kan også laste ned og skrive ut listene selv, samle inn så mange underskrifter som mulig og levere eller sende listene til oss. Hver eneste signatur teller, så om du tenker å skrive under og er usikker på om du treffer på oss ute, så er det bare å skrive ut en liste, signere med din egen underskrift og sende oss lista med den ene signaturen på. Alle bidrag teller.

Kravet for å få lov til å stille til valg er 500 underskrifter til fylkesvalget og 300 underskrifter i Kristiansund. For kommuner med færre innbyggere er kravet lavere.

NB! Husk at listeforslagene skal være tosidig, slik at kandidatene står på den ene siden av arket, og underskriftene på den andre siden av det samme arket. 

Listeforslag for Kristiansund kan lastes ned eller skrives ut her

Listeforslag for Møre og Romsdal kan lastes ned eller skrives ut her