Stolt over å være nordmøring

Eivin Stensø

Stolt over de vakre fjorder og fjell. Over den vakre kysten og den friske lufta. Stolt over at folk står på for sykehuset, mens de politikerne man har valgt til å representere seg står i kø for å vende det ryggen. Stolt over det hjertet, samholdet og det brennende engasjementet folk har vist mot alle odds i en meget vanskelig tid. Stolt over at folk ikke finner seg i å bli overkjørt. Stolt over folk som engasjerer seg i flyplass og fergeproblematikk. Stolt over at folk har våknet opp og begynt å kjenne sine røtter. Stolt over den kjærligheten for vårt vakre og urgamle Nordmøre, uansett standpunkt til regiontilhørighet. Stolt over at folk vil stå på egne ben og se i mot en ny fremtid. Stolt over at vi i det hele tatt våger å ta diskuskjonen.

Så vær stolt nordmøring. Det har du ærlig fortjent.

Vennlig hilsen Eivin Stensø, Nordmørslista